Na twee uur slaap wordt een tennisleraar iedere nacht wakker van zijn slapende handen. Hij moet dan zittend verder slapen en heeft daardoor een onrustige nacht. Ook overdag heeft hij geregeld pijnstillers nodig om de dag door te komen, want zijn beroep vraagt nogal wat van zijn schouders, armen en handen.

Tijdens het eerste consult bleek dat de uitstraling in zijn beide armen, polsen en handen veroorzaakt werden door verstoorde triggerpoints in de schuine halsspieren en de kleine en grote borstspier.

Door gebruik te maken van Triggerpoint resettechnieken werden de triggerpoints in de betrokken spieren ontstoord en ontspanden de spieren zich. Ze gingen weer optimaal functioneren en de klachten, zoals de nare uitstraling in de armen, polsen en handen verdwenen.

Van 2 naar 8,5 uur slaap: game, set, match

De dag na de behandeling stuurde hij een appje met de opmerking dat hij 8,5 uur aan één stuk had geslapen. Dat was in jaren niet voorgekomen. Het effect van de behandeling hield de nachten daarna aan. Na het behandeltraject was een dag flink tennissen geen spelbreker meer voor zijn slaap.


Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek