Te vaak kijken we naar het verleden of naar de toekomst, maar vergeten we te leven in het nu. Als je in het nu leeft en vanuit het verleden lessen kunt halen om die in de toekomst te gebruiken heb je een mooie balans.

Dat klinkt heel simpel hè? Uit ervaring weet ik ook dat het niet altijd zo werkt.

Pijn beperkt

Veel mensen die worden beperkt door pijn, zijn blijven hangen in het verleden en dragen constant dat zware verleden als een backpack op hun rug mee. Hopend en wensend dat het in de toekomst beter zal gaan, maar balend dat het nu zo slecht met ze gaat.

Volgens Dr. Sarno, schrijver van het boek Healing Back, veroorzaakt ons verstand in veel gevallen onze pijn. Hij noemt dat de Mind-Body Connection.
De redenering van Dr. Sarno is dat wanneer jij de dingen in je leven die je meemaakt niet goed verwerkt, je lichaam dat op een andere manier en ander moment laat terugkomen. Dat uit zich in spanning en pijn. Je kunt dingen proberen weg te stoppen (vergeten, verdringen), maar het lichaam is er nog niet klaar mee. Met als gevolg: pijn en beperking.

Jeff Hoye is consultant en trainer in het bedrijfsleven en treedt ook op als clown bij demente ouderen. “Het valt me steeds weer op dat mensen teruggaan naar crisissen in hun leven.”, zegt hij. “Het lijkt wel of het lichaam wil dat jij bepaalde gebeurtenissen verwerkt en niet wegstopt. Een demente man bijvoorbeeld, die vroeger bankdirecteur was, loopt de hele dag met een klein knuffelbeertje rond. Het is het beertje van zijn zoon, die al heel jong is overleden. Op latere leeftijd verwerkt deze man alsnog het immense verdriet van deze tragische gebeurtenis.”

Het kan echt anders! Door nú te gaan leven kun je het verleden onder ogen zien en kun je een pijnvrije toekomst krijgen.

Het is mijn overtuiging dat het lichaam enorm sterk is en zich zeer goed kan herstellen. Met behulp van het 3-maanden-traject help ik je pijnvrij te worden. Tijdens dit traject leer je hoe je los kunt komen van oude mentale pijn die de oorzaak is van jouw fysieke pijn. Met zachte technieken word je fysiek pijnloos behandeld en met mentale oefeningen en opdrachten leer je oude patronen los te laten waardoor je pijnvrij wordt én blijft!


Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek