Een gebrek aan zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld kunnen grote fysieke problemen opleveren. Het ontstoren van de overtuigingen die de mentale situatie in stand houden leveren grote inzichten op, met fysieke verlichting. Zoals het geval was bij deze man.

De man, werkzaam in een veeleisende baan met onregelmatige werktijden, heeft al twee jaar klachten aan de nek die hem hoofdpijn bezorgen, een pijnlijke rug en gevoelige ribben en middenrif. Niet weten waar deze pijn vandaan kwam leverde hem zeer veel stress op.

Tijdens het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ wilde hij achterhalen wat de oorzaak is van alle pijnklachten.

Kippenvel tijdens MindBody oefening

Het bleek dat hij veel zorgt voor anderen en weinig toekomt aan de dingen die hij zelf belangrijk vindt. Nee zeggen is lastig voor hem en dan wil hij alles precies en perfect doen wat nog meer tijd vraagt.

Bij de MindBody oefening waarbij constant de vraag gesteld wordt: “Welke emotie voel je?”, kwam de emotie ‘onzekerheid’ als belangrijkste omhoog. Dit voelde hij vooral in zijn buik. Wat hem het meest hielp was de vraag: “Wat zou je willen voelen in je ideaal plaatje?” “Zelfvertrouwen”, was zijn antwoord. “Okay, maar voel je het ook?” “Nee, niet echt.”

Door middel van Quantum-Touch® resettechnieken hebben we alles ontstoord wat hem tegenhield om dit zelfvertrouwen te voelen. Hierdoor kreeg hij een kippenvelmoment. Hij voelde zich ontspannen, tevreden met zichzelf én de druk was van de nek af.

Inzicht zorgt voor ontspanning

De inzichten die hij tijdens de Reset Dag kreeg zijn de belangrijkste voorwaarden geweest voor herstel. Hij voelt zich nu veel beter, ontspannen zelfs. De nekklachten zijn verdwenen na de Reset Dag. Het hielp hem enorm te ontdekken dat de oorzaken niet fysiek bleken te zijn.

Komt zo nu en dan een lichamelijke pijn terug, dan weet hij waar dit vandaan komt en hoe hij er mee om kan gaan. De periodes dat hij zich goed voelt zijn steeds langer en de slechte steeds korter.


Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek