Oorsuizen is een lastige indringende klacht die je gek kan maken. Als je je hoofd beweegt wordt het erger, je concentratie is weg, je wordt duizelig en hebt moeite met coördinatie. En bovenal wordt je er vreselijk moe van.

Oorsuizen door spanning in de nek

Een directeur van een grote organisatie belde me op met de hoofdklacht ‘oorsuizen’. Ook had hij nekklachten en hij was er al achtergekomen dat nekmassage het oorsuizen verminderde. Dat was voor mij de insteek waarmee we met elkaar verder konden. En ondanks zijn technische achtergrond stond deze man open voor een totale en op andere principes gestoelde aanpak.

Toen we begonnen gaf hij het oorsuizen een dikke 10, een zeer ernstige klacht dus.

De aanpak

Een voorbeeld van mijn ‘andere’ aanpak is dat ik bij deze man de chemische samenstelling van de cellen in het gebied van de oren heb ontstoord, met behulp van de Quantum-Touch® Reset Methode. Verstoringen op celniveau veroorzaken veel van de pijn- en bewegingsklachten, fibromyalgie, vermoeidheidssyndromen én oorsuizen kunnen hierdoor ontstaan. Door de Quantum-Touch® techniek zijn de cellen als het ware gereset, teruggezet in de ‘fabrieksinstellingen’.

Spierknopen in zijn nek- en halsspieren, monnikskapspier en in de rug en billen waren stoorzenders die de klacht in stand hielden. Met behulp van Triggerpoint technieken, een zachte huid/fascietechniek, konden deze verstoringen verholpen worden.

Tot slot hebben we gekeken naar een betere balans tussen werk en privé, waarbij hij duidelijke keuzes heeft gemaakt om zonder oorsuizen in het leven te kunnen staan.

Resultaat

Aan het einde van het 3-maanden-traject gaf hij zijn oorsuizen nog maar een ½!


Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek