Buikklachten zonder aanwijsbare oorzaak kunnen je behoorlijk dwarszitten in je dagelijkse leven. Ze geven veel spanning zolang je niet weet wat het precies is en waarom je deze klachten steeds weer hebt.

Sinds een paar jaar heeft een cliënt, belast met een zeer verantwoordelijke baan, last van buikklachten die uitstralen in lies en bovenbeen. Een oorzaak kan hij niet bedenken en zijn huisarts had ook geen afdoende oplossing. Hierdoor ervaart hij veel stress in zijn dagelijkse leven en zijn werk. Daarnaast had hij ook nog last van zijn nek en rug.

Huiswerk ontspant

Tijdens het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ ontvangt iedereen een MindBody leesboek en werkboek waarin je gedurende het hele traject dagelijks werkt.

In het MindBody leesboek herkende de cliënt zichzelf helemaal in een verhaal over iemand met rugklachten: een harde werker, perfectionistisch, iemand die anderen blij wil maken en altijd de schijn ophoudt voor de buitenwereld. Terwijl hij zich realiseerde dat hij dit zichzelf ook aandoet, had hij het gevoel dat zijn bloedvaten open gingen staan, waardoor de doorstroming in zijn buik verbeterde én zijn lijf binnen vijf minuten ontspande. Dat inzicht was de start van zijn herstel.

Inzicht versnelt het proces van herstel

Tijdens de Reset Dag, een belangrijk onderdeel van het 3-maanden-traject, kon hij met zijn inzicht gefocust aan de slag om een ware transformatie te ondergaan. Sindsdien zijn de buikklachten praktisch weg en zijn de nek- en rugklachten ook verdwenen.


Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek