Ik hoor je al denken: Een héle dag! Een dag lijkt lang, maar deze Reset Dag is speciaal ontwikkeld om in één keer zoveel mogelijk betrokken spieren en structuren soepel te maken. Om lading van het zenuwstelsel te halen door de onderliggende oorzaken te ontstoren. Hierdoor verdwijnt pijn en spanning én herstelt je coördinatie.

Als je een hele dag gefocust bezig bent met je gezondheid dan komen informatie of inzichten van de ochtend in de middag weer op een andere manier voorbij. Er ontstaat hierdoor een flow die de transformatie die je op zo’n dag doormaakt enorm versterkt.

Door de rustige opbouw en afwisseling is de Reset Dag voor jou niet vermoeiend of belastend. Uit ervaring blijkt dat iedereen verbaasd is hoe snel de dag voorbij gaat.

Hoe ziet jouw Reset Dag eruit?

Tijdens de Reset Dag maak ik gebruik van Quantum-Touch® resettechnieken en de Triggerpoint Reset Methode. Beide resetmethodes versterken elkaar en vormen zo een gouden combinatie.

De Triggerpoint Reset Methode zoomt in op het niveau van de fascia (bindweefsel), spieren en zenuwstelsel. De milde fascie– en huidtechnieken die daarbij gebruikt worden doven triggerpoints uit, de spier ontspant zich en de lokale doorbloeding verbetert.

Met behulp van een mindmap krijg je extra informatie en inzichten over je huidige klachten en gezondheid. De hierbij gebruikte Quantum-Touch® resettechnieken zorgen ervoor dat onderliggende oorzaken op verschillende niveaus (bijvoorbeeld emotioneel, mentaal of energetisch) worden ontstoord. Ook wordt duidelijk of je organen wel optimaal werken of dat je andere tekorten hebt.

Door de combinatie van technieken en methodes maak je tijdens de Reset Dag een ware transformatie door, een reuzenstap voorwaarts op de weg naar pijnvrij en optimaal bewegen.

Resultaten

  • Het lichaamsgeheugen wordt gereset; terug naar de ‘fabrieksinstellingen’! Belastend gedrag, denken en emoties verdwijnen en nieuw ondersteunend gedrag kan optreden.
  • Je krijgt toegang tot diepere kennis en gevoelens, waardoor heling tot stand komt die duurzaam is en op langere termijn aanhoudt.
  • Pijn en andere ongemakken verdwijnen.

Het 3-maanden-traject 'Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!' is een individueel coaching- en resettraject dat een einde maakt aan jouw rug-, nek- en schouderklachten én de oorzaken hiervan. Het is een totaalaanpak die je leven transformeert in slechts 3 maanden naar pijnvrij én optimaal bewegen.

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

Ben jij die ondernemende vrouw of man die een eind wil maken aan chronische rug-, nek- en schouderklachten? En ben je bereid je 3 maanden actief in te zetten voor een duurzame totaaloplossing?

Ik vertel je graag hoe ik je hierbij kan helpen.

Gratis eerste gesprek